måndag, december 04, 2006

Kinaflicka på fika

Igår var vi på adventsfika hos ett par vänner, de hade även bjudit dit sina andra vänner som har en liten flicka från Kina! De har varit hemma i ca. 1 år nu. Det var första gången vi träffade en familj som har adopterat från Kina. Dom tyckte det var jättekul att berätta om deras upplevelser och hade t.o.m med sig kort och en film för våran skull. Vi fick se när dom var i Kina och fick sin lilla flicka på hotellet, det var så starka känslor att se dom mötas för första gången. Det var fantastiskt roligt att träffa dom och deras lilla tjej. Allt hade gått bra för dom med anknytning och så. Känns skönt att träffa en familj som har gått igenom och gjort precis det som vi har gått igenom och även har framför oss. Vi fick också en del praktiska tips som känns väldigt värdefullt. Jag och maken bara sög i oss av allt dom hade att berätta om.


CCAA uppdaterade förra veckan, barnbesked till de som har LID t.o.m 8 september 2005.
(Bara 53 dagar före vårat LID datum) !!!

8 Comments:

At 7:55 fm, Anonymous Anonym said...

Åh vad härligt! Snart är det er tur :-)

 
At 8:31 em, Anonymous Anonym said...

Hej Filippis,
Det är första gången jag tittar in här. Vi är också på gång att adoptera från Kina och jag misstänker att vi har samma LID, 31/10-05?. Finns det någon möjlighet att skicka dig ett privat meddelande?

 
At 11:09 em, Blogger Filippis said...

Anonym: Välkommen hit! Vad roligt att vi har samma LID!!! Jag vill gärna komma i kontakt med dig. Du kan maila mig på langtansbarn@hotmail.com

 
At 8:06 fm, Anonymous Anonym said...

Vilken lyx att få umgås med en "nyaddopterad" sådär en hel kväll...och nu är det faktiskt inte långt kvar för er del :-)

 
At 1:29 em, Blogger En bulle i hjärtat! said...

Inget är som väntans tider, underbart!

 
At 3:17 em, Blogger Carnesir said...

Å vad kul! Snart åker ni iväg. Hur känns det?

 
At 9:22 em, Anonymous Anonym said...

Så kul! Kärlekens syster och hennes man adopterade från Kina för drygt två år sedan. En underbart söt liten flicka, så härlig! Lycka till med erat lilla underverk när det är dax! :)

 
At 3:30 em, Blogger Janna said...

Oj vad spännande! Nu är det jag som får 'knottror över hela kroppen'. Blir väldigt nyfiken på alla praktiska tips ni har fått!!

 

Skicka en kommentar

<< Home