onsdag, augusti 01, 2007

1 år

I måndags fyllde lillen 1 år! (vi hade då haft honom i precis 2 veckor) Vi sjöng och gav paket, han tittade väldigt misstänksamt på oss när vi stämde upp i sång, men ett litet leende fick vi allt :) Paketet var han inte särskilt intresserad av. Allt är ju nytt och spännande för honom, spelar ingen roll om det är en ny födelsedagspresent eller en gammal vattenflaska, det är lika roligt. Han är verkligen i upptäckar farten, det är fantastiskt att se hans förtjusning över saker som: dammsugaren, bärbuskarna, vattenkannan m.m. Idag fick han ett smörgåskex att hålla i själv, det var en oförglömlig upplevelse... i en halvtimme satt han knäpptyst och helt fokuserad på att bryta sönder, smula, slänga på golvet, det enda han INTE gjorde med kexet var att stoppa det i munnen!!! Han har antagligen aldrig fått äta något själv med händerna och aldrig kladdat med något. Nu ska här kladdas :)

Han är underbar och har ett fantastisk humör. Imorse vaknade jag av att han låg och jollrade själv i sin spjälsäng och när jag tittade på honom fick jag ett jätteleende! Oj, vad man smälter. Han kan bli riktigt arg också och då kommer det stora krokodiltårar, men oftast går de över snabbt om man listar ut vad det är han vill eller inte vill.

Dagarna bara rusar iväg, förstår inte hur tiden kan gå så fort. Hinner precis byta och mata och natta klart tills det är dags för samma procedur igen. Det är nog så livet kommer att vara en tid framöver, vilket är HELT okej!

3 Comments:

At 1:11 em, Blogger Applecore said...

Grattis till lillkillen (som ser helt underbar ut!) och välkomna hem! Vad härligt att allt verkar gått så bra! Det vore kul att höra mer om er resa :-)

Vi åker, som du läste, till Guangxi i slutet av augusti (om vi bara hinner få resbesked förstås. Jag längtar så jag håller på att bli tokig :-)

 
At 6:10 em, Blogger Solkatten said...

Åh, hurra för gullskrutten!

Japp, dagarna rusar förbi i 190 och till slut vet man inte om det är måndag eller fredag, än mindre vad man har gjort under dagen!

 
At 11:16 fm, Blogger Salvia said...

Oj vad härligt att läsa! Jag hade helt missat att ni kommit hem.

Grattis igen till underverket!

Kram

 

Skicka en kommentar

<< Home