torsdag, maj 24, 2007

Underbara internet

Genom internet har jag kommit i kontakt med en kvinna från USA som har barn från samma barnhem som våran pojke och nu har hon precis kommit hem från en resa i Kina då hon hälsade på barnhemmet. Hon träffade våran pojke!!! Det är så häftigt! Hon fick tyvärr inte ta några kort därinne, men hon skrev bl.a att han var väldigt söt och såg välmående ut. Det är helt fantastiskt, tänk att hon har träffat våran lilla kille för bara några dagar sedan :) Blev så glad av att höra att han verkade må bra, åhhh vad jag längtar........

4 Comments:

At 11:20 em, Anonymous Anonym said...

Hej!
Åh, vad häftigt!!! Vad härligt med lite underhandsinformation i väntan på att få resa!
Antar att det är samma för er som för oss att all info om barnet är ganska gammal. Vi vet att hon verkade må toppen i december och hon gör säkert det fortfarande, men det skulle vara härligt att få det bekräftat.

Det verkar f.ö. som att de börjar få resbesked i USA nu. Läste om någon som fått barnbesked i början av maj som fått resbesked idag och som reser i början av juni.

/Linda

 
At 11:10 fm, Blogger Storkenflyger said...

Va coolt det är med internet ibland. Tänk att hon har träffat er son. Härligt att han mådde bra!!

/gråtmild stork

 
At 7:28 em, Blogger Solkatten said...

Men va coolt! Lillklimpen...sitter där och väntar på mamma och pappa (som kommer snaaaart!) :-)

 
At 7:30 em, Anonymous Anonym said...

Hej och GRATTIS!

Vi var också med om det där att hitta en amerikan som skulle hämta hem sin flicka, så när hon åkte och fick besöka barnhemmet så frågade hon hela tiden efter Nea, och så fick hon träffa henne. Så hon kramade om henne och tog kort som vi fick straxt innan vi skulle åka till Nea, det var verkligen guld värda!!!
Vet du att det finns en pojklista för oss med killar från Kina, vi har nämligen en sådan också, en Ville.
Hoppas ni får åka mycket snart. Ann i Vilhelmina

 

Skicka en kommentar

<< Home